Основно почистване

Основно Почистване

Основно почистване на домове, офиси и бизнес сгради

Днес все повече хора се доверяват на почистващи фирми за решение на такива задачи, като основно почистване на жилището, дома, офиса или на големите и модерни бизнес сгради във Варна и София. По този начин клиентите икономисват време, здраве и финанси. Вместо да вдигате шкафът сам, да миете подове и прозорци, Вие ще се заемете със своята работа или ще отдадете свободното си време на семейството, докато  помещенията в дома ви ще бъдат почистени от екип специалисти в сферата на почистващите услуги във Варна и София, преминали през специално обучение.

Съвременните мебели, тапицерии, декоративни елементи и покрития изискват при почистването особен подход. Да се почисти килимът и венецианската мазилка с едни и същи почистващи препарати е недопустимо. Ако основното почистване на помещенията се извършва от специалистите на нашата фирма на клиентът няма да се наложи да си купува скъпи специализирани средства и специални машини, понеже нашите служители са оборудвани изцяло с всичко необходимо домът ви да заблести отново.

Обръщайки се към почистваща фирма Red Star Service Вие можете да бъдете уверени, че при провеждане на основно почистване във вашия дом или офис всичко ще бъде извършено качествено, а вашето имущество ще бъде съхранено изцяло.

Нашата почистваща фирма извършва почистващи услуги в широк спектър и работи, както с единични поръчки, така и с абонаментно почистване на домове, сгради и офиси. Стойността на генералното почистване е всеки отделен случаи и зависи от площта на помещението и сложността на задачата. Важно е, да се уточни всичко и цената на оказваните услуги да бъде изключително приемлива и достъпна за всеки наш клиент желаещ да използва почистващите услуги на фирма Red Star Service.

Кратък план на основното почистване:

 • Сухо почистване от прах и отпадъци включвайки труднодостъпни места с професионална прахосмукачка;
 • Измиване на прозорците, жалузите, почистване на полилей и светлини тела със специално оборудване;
 • Влажно почистване на мебели и помещения е миеща прахосмукачка и екстрактор;
 • Ароматизация на помещенията по желание на клиента;

Служителите на нашата почистваща фирма извършват своята работа с максимално чувство на отговорност, съблюдавайки всички правила за основно почистване. Така например, съществуват множество различни методи при почистване на кухни, санитарни възли, спални и други помещения в дома. Само професионалните специалисти могат да направят така, че вашето помещение да бъде отлично почистено основно, като алгоритъм за почистване за всеки обект е строго индивидуален според спецификата на сградата и помещенията, които искате да бъдат почистени основно.

Дейностите от основното почистване включват:

 • Измитане и измиване на твърди подови настилки по офиси, коридори и стълбища
 • Забърсване на парапети
 • Измиване на преградните витрини, както и входните части и врати
 • Почистване на изтривалките
 • Почистване на ключове, контакти, осветителни тела и др.
 • Почистване на външния район
 • Пране на мокетите
 • Пране на мека мебел
 • Измиване и запечатка на твърди подови настилки
 • Шлайфане и полиране на подови настилки

Служителите от фирма Red Star Service ще ви гарантират изключително положителни резултати, а извършеното почистване от ръцете на нашите специалисти е гаранция за качество и комфорт. Ежедневното почистване не винаги е достатъчно за поддържане на високо ниво на хигиената. Периодично и преди/след специални събития се налага да се извършва и основно почистване на поддържаните помещения.

Фирма Red Star Services разполага с професионално подготвени, оборудвани и екипирани мобилни групи на територията на цялата страна, които могат да извършат основно почистване на Вашите помещения. Ние ще се съобразим със спецификите на помещенията и с Вашите изисквания. Основното почистване може да се извърши в почивните дни или нощем. Ние разполагаме с пълен набор от почистваща техника – едно дискови ръчно водими автомати, професионални прахосмукачки и водосмукачки, без кабелни подопочистващи автомати, екстракторни машини и др., с които може да почистим не само пода и стените, но и да изперем на място Вашата мека мебел.

Намерете ни във Фейсбук

Почистващи услуги

Връзка с нас

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Телефон за връзка (задължително)

  Относно (задължително)

  Вашето съобщение (задължително)