За Нас

redstasrservice

Почистваща Фирма Red Star Service ЕООД

Извършва всички видове почистващи услуги във Варна и София. Фирмата притежава машинен парк от над 30 единици, като работи с почистващи препарати на реномирани производители – KITER, TANA – WERNER & MERTZ, HENKEL, HAKO и др. Ние извършваме пълен комплекс почистващи услуги за физически и юридически лица.

Защо клиентите избират нас?

Ние сме млад и динамичен колектив от професионално обучени екипи за почистване в територията на страна и извършваме качествени услуги по почистване на вашите сгради и помещения! Средната възраст на нашите служители е от 18 до 29 години. Ние притежаваме най-съвременното професионално оборудване за почистване, както и качествени препарати за дълбоко почистване на повърхности и тапицерии. Работим в град Варна, София и на територията на цялата страна.

Във фирмата редовно се обновя техниката за почистване съблюдавайки най-новите тенденции на пазара и регулярно се повишава квалификацията на работния персонал. Ние участваме на всички мероприятия и актуални семинари свързани с новостите в сферата на почистващите услуги, за да може качеството на нашите почистващи услуги да съответства на най-високите стандарти в сферата за извършване на почистващи услуги!

Сред клиентите на нашата почистваща фирма са, както частни лица, така и големи български и международни компании с абонаментен договор за постоянно обслужване и различни по вид почистващи услуги във Варна и София. Повече за нашите клиенти можете да намерите в страницата ни с клиенти. Нашата фирма притежава уникален опит за провеждане на пълен цикъл на почистване в офиси, квартири, жилища, вили, резиденции и търговски центрове.

Опитът, който притежаваме ни позволява да задоволим всички ваши нужди в областта на поддръжката и хигиената. Нашата почистваща компания може да ви предложи следните услуги в сферата на почистването.

 • Ежедневно почистване
 • Основно почистване
 • Височинно почистване
 • След ремонтно почистване
 • Почистване на промишлени площи
 • Пране на мокети и мека мебел
 • Почистване с екологично чисти препарати и технологии
 • Наред с услугите по почистване предлагаме необходимите хигиенни материали и препарати за почистване за Вашите нужди

Нашият подход към клиентите е строго индивидуален, като отчитаме специфичните изисквания и особеностите за всеки обект. Разнообразието на почистващи машини и инвентар, както и професионалните препарати гарантират оптимален отговор на всяко едно задание. Наред с машинното почистване ние ще използваме и ръчно почистване, където е необходимо, като нашите екипи са професионално обучени и екипирани.

Фирма Red Star Service ЕООД разполага с отлично подготвен и мотивиран екип от над 250 служители на територията на цялата страна, който познава спецификата на работа и всички детайли на професионалното почистване. Фирма Red Star Service ЕООД се е доказала като фирма оправдаваща високото доверие на нашите клиент.

Намерете ни във Фейсбук

Почистващи услуги

Връзка с нас

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Телефон за връзка (задължително)

  Относно (задължително)

  Вашето съобщение (задължително)