Височинно почистване

височинно почистване

Лицето на всяко здание е неговата фасада, а очите неговите прозорци. И за да бъде на нужното ниво, прозорците винаги трябва да са чисти и прозрачни. Огромното количество прах по улиците от преминаващите автомобили се натрупва по стъклата на прозорците и създава проблем да се наслаждавате на околния свят навън. И въпреки, че сте се погрижили идеално за интериора на помещението, като сте положили всички усилия, за да бъде стаята в подходяща форма не трябва да забравяме и за чистотата на прозорците.

За почистването на високите части на сградите понякога конвенционалните методи не помагат. Red Star Services мoже да Ви предложи професионално почистване на фасади и високи части с алпинисти, скеле, вишки или мобилна система за измиване на фасади (до 12м). Съобразно спецификата на сградата или помещението ние ще Ви предложим най-подходящият начин за основно или поддържащо почистване на високите части, независимо дали са стъклени, окачена фасада, др.

Подобна грижи от страна на собствениците на всеки един бизнес подчертава техния имидж и статус на компанията, а на служителите повдига настроението. Съвременна Варна е красив град, с прекрасна архитектура и множество модерни остъклени здания количеството, на което просто поразява.
Предимно прозорците на тези здания са с големи размери с нестандартна конфигурация или многослойни рамки, което е съпроводено не само с много време за тяхната поддръжка и почистване, но притежава и риск за здравето и живота на служителя извършващ този процес.

Възползвайки се от услугите на професионалисти, за измиването на прозорците вие ще икономисате време, нерви и здраве. Кристално чисти прозорци  и без следи от прах ще бъдат визитна картичка за всяка компания.

И залогът за отлично настроение в случая са измитите прозорци на сградата, а стойността на услугата е равна на цената на един пакет с продукти. Повече не е нужно да рискувате живота си, опитвайки се да измиете прозорците на балкона. А, добре подбраните почистващи препарати и професионализъм в процеса на работа ще продължат функционалността на вашите прозоречни конструкции, като в свободното си време ще можете да се заемете с по-важни дела.

Процесът на измиване на прозорци преминава през следната по етапност:

 • почистване от мръсотия и прах от стъклата от двете страни;
 • почистване на прозоречните рамки и комарници;
 • почистване на гумените уплътнения;
 • обезмасляване на прозорците от заседнал прах и мръсотия;

Освен това трябва да се постави специален полимерен препарат притежаващ анти статичен ефект, тоест така нареченото финално изсушаване на прозореца. Този вид работа, като измиване на прозорци в жилище, в офиси, бизнес-центрове и витрини се допускат само служители на почистващи фирми, които са преминали курсове на обучение и техника за безопасност.

Специалистите взимат под внимание степента на замърсеност на прозорците, индивидуално подбират почистващите препарати и точно спазват дозировката. По този начин се изключва нанасянето на вреда върху всички видове стъкла. Всеки един вариант на измиване зависи от площта и сложността на обекта.

Използвайки услугите на почистваща фирма Red Star Service за измиване на прозорци ще получите:

 • Качествено почистване на прозорците, благодарение на използваните съвременни препарати и оборудване;
 • Професионален персонал;
 • Кратки срокове на изпълнената работа;
 • Индивидуален подход според поръчката;
 • Достъпна цена и отстъпки;
 • Консултации и помощ при подбора на методиката;

Ако са ви нужни професионалисти за почистване на прозорци и фасади доверете ни се и се обърнете към нас. С наша та помощ Вие винаги ще гледате на света през чисти прозорци!

А, свободното си време и енергия ще похарчите, за нещо по-важно и привлекателно вмести да търсите начин да почистите вашите прозорци!

Намерете ни във Фейсбук

Почистващи услуги

Връзка с нас

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Телефон за връзка (задължително)

  Относно (задължително)

  Вашето съобщение (задължително)