Следремонтно почистване

Следремонтно почистване

Строителният процес винаги остава следа от гледна точка на хигиената – прах, петна от фугиране и др. Ние от Red Star Services предлагаме нашия опит в поддържащото почистване по време на строителния процес, както и след ремонтно почистване. Red Star Service предлага професионално почистване след ремонт на вашия апартамент, сграда и или офис помещение. Ние ще ви предложим професионални услуги по почистване след ремонт, като за целта ще ви изпратим екип от обучени специалисти в сферата на почистващите услуги във Варна и София, които ще се погрижат за това вашето помещение да бъде чисто по време на ремонт, както и след завършване на ремонтните дейности. Нашата услуга за почистване след ремонт, ще бъде съобразена с всички ваши изисквания за да можете да сте спокойни по време на извършваните ремонтни дейности, както и след това.

За да разберете за нашата професионална услуга по почистване по време на ремонтни дейности , както и след това можете да се свържете с нас, чрез формата за контакти на сайта и да попитате за услугата за почистване след ремонт. Въвеждане на ред в дома след приключване на ремонт изисква голям професионализъм, грамотно организиране, както и използване на специални средства. Фирмата Red Star Service предлага на своите клиенти именно такова обслужване. Нашите специалисти, ще организират почистването след строителен ремонт в дома, офиса или вашият обект и ще осигурят прекрасен резултат в най-кратък срок. Нашите професионално подготвени екипи ще бъдат винаги радостни да се погрижат за почистване на обновеният ви дом или офис след ремонт, като ще оставят интериорът в идеална чистота.

При почистване след ремонт от нашата фирма вие може да очаквате:

 • използване на индивидуална технология при почистване, което позволява да се получи безупречен резултат;
 • икономия на вашето време и високо качество на почистване благодарение на ползването на бригадният метод;
 • използване само на качествени европейски почистващи препарати, което подсигурява абсолютна чистота, като премахва всички видове алергени;
 • професионално почистване от опитни служители всеки, от които има специализирана подготовка, както по отношение работата с техника, така и с почистващите препарати;
 • нашите служители редовно посещават курсове за повишение на квалификацията;

Ремонтът винаги е бил сложен и не рядко дълъг процес, а последващото почистване на ремонтираните помещения е доста трудоемко занимание. Желанието по-скоро да видите резултата след ремонта, за да оцените работата на строителите може лесно да бъде изпълнено чрез служителите от професионална фирма за почистване, които ще въведат бързо безупречна чистота след ремонт. Ние ще ви избавим от купищата отпадъци останали след ремонта, строителният прах и всякакви други боклуци.

За удобство на своите клиенти, нашата почистваща компания предлага най-добрата цена за почистване след и по време на ремонт във Варна и София.

Част от услугите, които се извършват  при основно почистване след ремонт:

 • събиране и премахване на строителните отпадъци;
 • почистване на всички повърхности в жилището от замърсявания, като следи от лепило, лак, бои, шпакловка, цимент и строителен прах;
 • влажно почистване на прах и мръсотия от пода, тавана и стените;
 • премахване на замърсявания от санитарни плочки и фуги;
 • почистване на под прозоречни первази;
 • измиване и премахване на прах от отоплителни тръби и батерии;
 • измиване и премахване на прах от врати, прозорци и балкони;
 • почистване на жилището от прах с помощта на професионална прахосмукачка;
 • премахване на прах от розетки и плафони;
 • влажно и сухо почистване на осветителни тела;
 • почистване на огледални и стъклени повърхности;
 • почистване на бани и тоалетни до блясък;
 • премахване на прах от всички външни повърхности и мебели;
 • сухо почистване на меката мебел;
 • основно почистване на кухни;

При необходимост Вие можете да поръчате още допълнителни почистващи услуги. Само е необходимо, да се свържете по телефона с нашите служители.

Преимущество при сътрудничество с нашата компания

Висока квалификация на служителите. В нашата фирма работят само професионалисти в сферата на почистващите услуги във Варна и София, изпълняващи почистване на жилища, офиси и помещения след ремонт, акуратно, бързо и качествено. Специалистите на фирма Red Star Service притежават голям опит и всички необходими знания, как най-добре да отстранят всички замърсявания.

Предлагаме ви мобилност при графика на почистването след ремонт на вашите помещения. Ние много внимателно се отнасяме към нуждите на своите клиенти, което ни позволява да подберем най-удобният график при почистване на след ремонт. Ние ще приведем всички ваши помещения в ред в удобно за Вас време.

Високо качество на извършваните услуги за след ремонтно почистване. Специалистите от нашата фирма извършват само професионални и високо качествени услуги за след ремонтно почистване. Лидерските ни позиции на пазара за безупречно качество потвърждава многочислените положителни отзиви на нашите постоянни клиенти.

Стойност на услугата за след ремонтно почистване

Цената на професионалното почистване след ремонт зависи от площта на помещението и обема на работа. Фирма Red Star Service има изготвени тарифи за услугите, които предлага, като предоставя на редовните си клиенти и намаления. В стойността на оказваните услуги влиза не само трудът на нашите служители, но и използването на качествени миещи препарати, професионална техника и инвентар за почистване.

Винаги може да получите допълнителна информация на телефоните, както и чрез формата за контакт. Ще се радваме да можем да ви помогнем с нашите професионални услуги за почистване след ремонт!

Намерете ни във Фейсбук

Почистващи услуги

Връзка с нас

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Телефон за връзка (задължително)

  Относно (задължително)

  Вашето съобщение (задължително)